Programează o vizionare și vino să vezi ce apartament ți se potrivește!

  Sunt de acord să primesc informații despre proiectul Tower Residence pe email sau telefon. Citește GDPR

  Investia intr-un apartament in Sectorul 5, Zona de SUD

  În ultima perioadă, piața imobiliară din Romania a fost influențată de o serie de factori, printre care se numără și creșterea dobânzii. Această creștere a dobânzii a avut un impact semnificativ asupra pieței imobiliare.

  În primul rând, creșterea dobânzii a dus la o oarecare scădere a cererii pe piața imobiliară din Bucuresti. Acest lucru se datorează faptului că dobânzile mai mari înseamnă rate lunare mai mari la împrumuturile ipotecare. Prin urmare, oamenii care ar fi putut să își permită o locuință înainte, acum se gândesc de două ori înainte de a achiziționa o proprietate, deoarece ratele de rambursare a împrumuturilor sunt mai mari decât înainte. Această scădere a cererii a condus la o creștere a numărului de proprietăți care stau nevândute.

  În al doilea rând, creșterea dobânzii a dus la o mică scădere a prețurilor locuințelor si aici vorbim de locuintele vechi.

  Din punct de vedere al investitiilor si securizarii banilor consideram ca achizitia unui apartament in Bucuresti si anume zona de Sud, Sectorul 5, este optima deorece preturile apartamentelor sunt inca mici comparative cu alte zone din Bucuresti.

  Investiția într-un apartament poate fi o alegere excelentă pentru a-ți construi o sursă suplimentară de venituri sau pentru a-ți diversifica portofoliul de investiții. În următoarele rânduri, vom explora perspectiva investiției într-un apartament și factorii cheie de luat în considerare atunci când iei o astfel de decizie.

  În primul rând, investiția într-un apartament poate aduce venituri stabile în fiecare lună prin închirierea acestuia. Închirierea unei proprietăți poate fi o sursă sigură de venituri pasive, iar cererea pentru locuințe de închiriat este în general ridicată, mai ales in aceasta perioada cu dobanzi bancare relative ridicate, ceea ce înseamnă că există o cerere constantă pentru astfel de proprietăți.

  În al doilea rând, în timp, valoarea apartamentului crește. În funcție de zona în care se află proprietatea, dezvoltările și schimbările din zonă pot avea un impact semnificativ asupra valorii imobilei tale. Dacă alegi să cumperi un apartament într-o zonă în dezvoltare, cu infrastructură bună și facilități cu siguranță o să vedem o creștere semnificativă a valorii acestuia în timp, si aici ne raportam la locuintele din zona de Sud a Bucurestiului.

  În plus, investiția într-un apartament poate fi o alegere mai accesibilă decât alte opțiuni de investiții, cum ar fi investițiile în acțiuni sau proprietăți comerciale. În general, costurile inițiale pentru achiziționarea unui apartament sunt mai mici decât cele pentru achiziționarea altor tipuri de proprietăți.

  În concluzie, investiția într-un apartament poate fi o alegere excelentă pentru a-ți diversifica portofoliul de investiții și pentru a genera venituri pasive. Este important să iei în considerare toți factorii implicați înainte de a lua o astfel de decizie, inclusiv riscurile și costurile asociate cu proprietatea.

  Cu o cercetare atentă și o analiză riguroasă, poți lua o decizie informată și să te bucuri de investiția într-un apartament.

  Garsoniere

  suprafețe utile de la 41 mp

   

  Apartamente cu 2 camere

  suprafețe utile de la 46,5 mp

   

  Apartamente cu 3 camere

  suprafețe utile de la 65,5 mp

   

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *