Programează o vizionare și vino să vezi ce apartament ți se potrivește!

  Sunt de acord să primesc informații despre proiectul Tower Residence pe email sau telefon. Citește GDPR

  Piața imobiliară din sectorul 5 din București, apartamente cu 2, 3 camere si garsoniere

  Piața imobiliară din sectorul 5 din București este una din cele mai active și dinamice din Capitală. Acest sector se bucură de o poziție privilegiată, fiind situat în apropierea centrelor comerciale și de afaceri și având acces la mijloace de transport în comun de calitate.

  În ultimele două decenii, sectorul 5 a experimentat o creștere constantă a prețurilor imobiliare, ceea ce a atras atenția investitorilor și a generat o cerere puternică pentru proprietăți în acest sector. De asemenea, dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor, precum și construcția de noi complexuri rezidențiale, au contribuit la creșterea atractivității acestui sector.

  Printre proprietățile cele mai populare din sectorul 5 se numără apartamentele cu 2 și 3 camere, dar există și o ofertă generoasă de garsoniere și case individuale. Prețurile variază în funcție de locație, starea proprietății și dotările acesteia, dar în general, o proprietate poate fi achiziționată cu sume cuprinse între 50.000 și 200.000 de euro.

  Pe lângă atractivitatea sa ca destinație de locuit, sectorul 5 oferă și oportunități excelente de afaceri. Acesta găzduiește numeroase afaceri și firme, precum și centre comerciale moderne și spații de birouri moderne, ceea ce face ca sectorul 5 să fie o alegere atractivă pentru persoanele care doresc să își desfășoare activitatea aici.

  În concluzie, piața imobiliară din sectorul 5 din București este una din cele mai dinamice și atractive din Capitală, oferind oportunități excelente de locuit și afaceri. Investiția în proprietăți în acest sector poate fi una profitabilă pe termen lung.

  Garsoniere

  suprafețe utile de la 41 mp

   

  Apartamente cu 2 camere

  suprafețe utile de la 46,5 mp

   

  Apartamente cu 3 camere

  suprafețe utile de la 65,5 mp